Wil jij werken bij de leukste startup van Amsterdam? Zoek je een leuke en leerzame stage, of zoek je als SEO of SEA specialist een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hieronder onze beschikbare vacatures en wie weet zit er wat interessants tussen voor jou.

 

Vacature SEO Specialist. Heb jij 0-2 werkervaring als SEO specialist? Wil je op strategisch niveau meedenken met de bedrijfsstrategie van SearchLab en dat van de klanten? Wil je de mogelijkheid hebben om snel teamleider van het SEO team te worden? Dan is dit iets wat jij wil!

 

Vacature SEA Specialist. Heb jij 0-2 werkervaring als SEA specialist? Wil je op strategisch niveau meedenken met de bedrijfsstrategie van SearchLab en dat van de klanten? Wil je de mogelijkheid hebben om snel teamleider van het SEA team te worden? Dan hebben wij de juiste positie voor jou!

 

Stage Online Marketing. Heb jij affiniteit met online marketing en zoek je een leuke en leerzame stage? Wil je de kans hebben om na je stage een vast dienstverband te krijgen? Ben je een talentvolle tafelvoetballer en houd je van een biertje op z’n tijd? Bekijk dan eens onze beschikbare stages!