• Bel ons

 • Over ons

  Innovatief. Creatief. Oog voor detail. Dat is SearchLab.

  Wij geloven dat online marketing voor elk bedrijf van toegevoegde waarde kan zijn. En dat online marketing verder gaat dan een Google Ads of SEO campagne. Wij geloven dat online marketing gaat om het ontwikkelen van een merk, het creëeren van waarde. Het bouwen van een imago dat aanspreekt bij de consument. Om van u een voorloper te maken.

  Wij zijn een partner. Geen opdrachtnemer.

  Onze werkwijze gaat verder dan het enkel uitvoeren van Google Ads of SEO werkzaamheden. Wij adviseren vanuit onze expertise hoe u kunt bouwen aan uw merk. Zodat ook u zelf aan de slag kunt om meerwaarde te creëeren voor uw bedrijf.

  Wij gaan voor persoonlijke relaties. Omdat we dit nou eenmaal leuker vinden.

  Als u iets niet bent bij SearchLab, is dat een nummer. Bij ons krijgt u eigen aanspreekpunt waarbij u te allen tijde terecht kunt met al uw vragen of opmerkingen. En anders komen wij wel bij u terug met updates, nieuwe ideeën of gewoon om even te checken hoe het gaat. Contact is voor ons belangrijk, om samenwerkingen prettig te laten verlopen maar ook om elkaar te inspireren. Zodat we gezellig samen een paar biertjes teveel kunnen drinken als we elkaar toevallig tegenkomen op Koningsdag (waargebeurd!), maar we ook tijdens een meeting serieus kunnen brainstormen over de innovativiteit van uw bedrijf.

  Verwacht geen ongewenste verrassingen.

  Degelijk en persoonlijk advies is voor ons dus erg belangrijk. Maar we houden ook van eerlijkheid en realisme. Vallen de resultaten tegen? Of blijkt u geen budget meer te hebben voor bepaalde campagnes? Dan stoppen we er gewoon mee. Dat klinkt simpel, en dat is het ook. Ons uitgangspunt is dat als samenwerkingen bevallen en goede resultaten opleveren, de klant tevreden is en daarmee wij ook. Daar zijn geen lange en soms ongewenste contracten voor nodig.

  Anders nog iets?

  Oh ja, we geven trouwens ook regelmatig digital marketing trainingen voor het College of Multimedia in Amstelveen. Hier leren we cursisten meer over Google Ads, SEO, vide0- of display advertising. En mocht u het leuk vinden om up to date te blijven over ons, volg ons dan op Facebook of Instagram. Voor een mix tussen werkgerelateerde zaken maar ook persoonlijke en luchtige onderwerpen. En bent u ten slotte benieuwd naar de mensen achter SearchLab? Lees dan verder hieronder!

  Ruud ten Have
  Oprichter

  Ruud is de man die de touwtjes aan elkaar knoopt. Tot in de details op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de online marketing wereld en in staat om te allen tijde het overzicht te bewaren. Verzorgt regelmatig digital marketing trainingen en is bij uitstek in staat om voor opdrachtgevers de juiste koers tot succes te bepalen. Sport graag en is fanatiek Feyenoord supporter. Maar we hebben hem beloofd dat stil te houden. Voor z’n eigen bestwil.

   

  #inspirator #innovator #onlinemarketeer #feyenoorder

  Emilie Burez
  Creatief meesterbrein

  Emilie is onze Vlaamse creatieveling. Zot op design en creatief denken en in staat om vastgelopen marketinguitingen om te buigen in vooruitstrevende en inspirerende merkverhalen. Out of the box is eerder regel dan uitzondering. Wij noemen Emilie ook wel de like-generator. Weet alles van speciaalbiertjes en loopt regelmatig haar rondjes in het park. Om nieuwe rondetijden in Runkeeper neer te zetten, maar ook omdat haar fiets het regelmatig begeeft.

   

  #creatieveling #storyteller #onlinemarketeer #amaizeg

  Word jij onze nieuwe topper?
  Wij zoeken jou!

  Denk je ons nou een best geinig clubje mensen te vinden? Misschien vinden wij jou ook wel geinig! We zijn druk op zoek naar een stagiair, een SEO- en een SEA topper. Als jij denkt dat dat iets voor jou kan zijn, kijk dan snel tussen onze vacatures. We zouden het heel leuk vinden wat van je te horen, zodat je snel eens langs kunt komen voor een kopje koffie. Of een glas cola. In ieder geval niet niks want dat is gek.

   

  #searchlabstage #seotopper #seatopper #jointhesearchlab