“Door het verbeteren van uw organische, of gratis, zoekresultaten in Google en Bing brengt u meer bezoekers naar uw website. Hier zult u op lange termijn profijt van hebben.”

Zoekmachine optimalisatie (SEO) draait om het verbeteren van content, techniek en website autoriteit, alles met als doel om zo hoog mogelijk in de zogenaamde organische, of ‘gratis’ zoekresultaten van Google vertoond te worden. Betere vindbaarheid betekent meer relevante bezoekers, die in potentie de grootste kans hebben de gewenste actie op uw website te ondernemen. Het principe van Google is vrij simpel; hoe relevanter u bent voor de gebruiker, hoe beter uw website vindbaar zal worden.

Een goede SEO strategie bevat een aantal belangrijke pijlers. Zoals gezegd is het belangrijk dat de content op uw website relevant is en aansluit op de zoekvraag van de gebruiker. Vindt hij of zij in een oogopslag wat hij zoekt? Daarnaast is de techniek van uw website van belang. Zo worden overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en snelle websites beloond door Google in de vorm van betere vindbaarheid. Een andere belangrijke factor is de autoriteit van uw website. Linken andere websites bijvoorbeeld naar u, en heeft u een koppeling met sociale kanalen als Facebook? Ook het gebruik van sociale kanalen als Facebook is dus erg belangrijk voor een goede online zichtbaarheid.

Dankzij onze ervaring weten we hoe het SEO spel werkt, en door het volgen van de laatste ontwikkelingen gaan we mee met het constant verbeteren van rankings. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? We ontwikkelen graag een strategie om uw website beter vindbaar te maken.

Content

Goede content is belangrijk voor websites om goed vindbaar te worden. De gedachte is simpel; hoe relevanter u bent voor een gebruiker, hoe sneller u wordt beloond door Google en Bing met goede resultaten in de zoekmachines. Zo is het belangrijk dat teksten goed leesbaar zijn, de juiste titels bevatten en de informatie biedt waar de gebruiker naar op zoek is.

Techniek

Het is essentieel dat uw website de juiste techniek bevat, die de beste gebruikerservaring kan bieden aan de bezoekers. Simpel gezegd; uw website moet goed opgebouwd zijn, snel zijn en goed leesbaar voor gebruikers en zoekmachines.

Autoriteit

Zoekmachines bepalen de autoriteit van websites door te kijken naar relevante links van externe websites naar de eigen website. Wanneer een website veel relevante externe links heeft beschouwen Google en Bing deze als waardevol en zal de website beloond worden met betere zoekresultaten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

 

NEEM CONTACT OP