“Wij vinden dat elke klik moet zorgen voor een geïnteresseerde bezoeker. Wij streven ernaar dat elke klik zorgt voor een verkoop.”

Het gebruik van advertenties in de zoekmachine van Google is in veel gevallen het eerste dat ingezet zal worden bij een online strategie. Het kent namelijk een aantal voordelen die erg goede resultaten kunnen opleveren.

Wij zorgen ervoor dat uw advertenties zo relevant mogelijk zijn, en u zo min mogelijk per klik betaalt. Daarbij vinden wij het belangrijk dat elke klik zorgt voor een waardevolle bezoeker, die bijvoorbeeld zo lang mogelijk op uw website blijft. Mede aan de hand van Google Analytics zal dit bepaald worden en wordt dit voor u inzichtelijk gemaakt. Ten slotte zorgen wij dat uw rendement zo hoog mogelijk zal zijn.

Gerichte advertenties

Een van de voordelen is dat advertenties alleen zichtbaar worden bij zelfgekozen zoektermen. Hierdoor krijgt de adverteerder de mogelijkheid om enkel en alleen gebruikers te bereiken die de grootste potentie hebben om bijvoorbeeld een aankoop op uw website te doen. Elke klik op uw advertentie levert een relevante bezoeker naar uw website op.

Betalen per klik

Daarnaast betaalt u alleen per klik. U bent dus gegarandeerd dat uw geld effectief besteed wordt aan relevante websitebezoekers. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt, door het opzetten van kwalitatief de best mogelijke advertenties.

Snel, flexibel en volledig meetbaar

Ten slotte is het voordeel van Google AdWords dat het snel en flexibel werkt en alles meetbaar en inzichtelijk is. Zo kunnen advertenties met een druk op de knop aangezet of aangepast worden, of kunnen er direct advertenties ingezet worden op andere zoekwoorden. Zo kan er effectief gestuurd worden op resultaat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

 

NEEM CONTACT OP