“Profiteer van het gratis gebruik van Google producten voor non-profitorganisaties met Google Ad Grants.”

Werkt u bij een vereniging of een stichting met een ANBI of SBBI status? Dan kunt u deelnemen aan het zogenaamde Google Ad Grants programma. Dit biedt non-profitorganisaties de mogelijkheid om producten van Google gratis te gebruiken. Dit zijn producten als Google Apps een YouTube-programma maar ook het adverteren via Google AdWords.

Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor dit programma en wat de exacte voorwaarden zijn? Stuur ons even een berichtje, dan kunnen wij u hier verder over informeren. Wij helpen u graag bij  het verkrijgen van een Google Ad Grants account en zetten voor u een campagne op om het budget zo goed mogelijk te benutten, en zo uw stichting een flinke boost te geven.

Ontvang gratis een maandelijks advertentietegoed van $10.000

Bereik de juiste gebruikers op het juiste moment

Vind nieuwe donateurs, sponsors of vrijwilligers

Na het voldoen aan enkele voorwaarden kunt u deelnemen aan het Google Ad Grants programma. Hierbij kan maar liefst $10.000 dollar per maand besteed worden aan advertenties in de Google zoekmachine, en u leest het goed, helemaal gratis. Dit kan enorm krachtig zijn om bijvoorbeeld nieuwe vrijwilligers of donateurs te vinden. Enkele voorwaarden hierbij zijn:

  • U heeft een geldige liefdadigheidsstatus.
  • U heeft zich aangemeld bij het programma van Google voor non-profitorganisaties
  • U optimaliseert uw campagnes regelmatig

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

 

NEEM CONTACT OP