‘Ondanks een laag marktaandeel zorgt Bing Ads voor een hoge return on investment.’

Bing, de zoekmachine van Microsoft, is in Nederland redelijk een ondergeschoven kindje. De verklaring hiervoor is simpel, het gebruik van Bing is in Nederland beperkt en levert bij lange na niet de grote volumes op zoals in Google. Het marktaandeel van Bing is namelijk maar 5% tegenover 90% van Google.

Echter betekent dit niet dat Bing niet belangrijk kan zijn. Net als via de zoekmachine van Google zoeken mensen met een bepaalde intentie naar informatie. Deze zoektermen zijn net zo belangrijk voor u en kunnen goede resultaten opleveren. Sterker nog, Bing kan een hogere ROI opleveren dan Google AdWords. Bijvoorbeeld door het feit dat de concurrentie in sommige gevallen minder hevig is in Bing, en u in dat geval minder betaalt per klik.

Het principe van Bing is sterk gelijkend aan Google AdWords. Ook hier betaalt u enkel per klik op zelfgekozen zoektermen, zijn er snel en makkelijk aanpassingen mogelijk en zijn resultaten inzichtelijk.

Wij kunnen voor u een zo effectief en efficiënt mogelijke Bing campagne opzetten. Alles om uw rendement zo hoog mogelijk te maken. Bent u benieuwd of een Bing campagne nuttig voor u is? Stuur ons vooral een berichtje, we spreken graag de mogelijkheden eens met u door.

Gerichte advertenties

Een van de voordelen is dat advertenties alleen zichtbaar worden bij zelfgekozen zoektermen. Hierdoor krijgt de adverteerder de mogelijkheid om enkel en alleen gebruikers te bereiken die de grootste potentie hebben om bijvoorbeeld een aankoop op uw website te doen. Elke klik op uw advertentie levert een relevante bezoeker naar uw website op.

Betalen per klik

Daarnaast betaalt u alleen per klik. U bent dus gegarandeerd dat uw geld effectief besteed wordt aan relevante websitebezoekers. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt, door het opzetten van kwalitatief de best mogelijke advertenties.

Snel, flexibel en volledig meetbaar

Ten slotte is het voordeel van Bing Ads dat het snel en flexibel werkt en alles meetbaar en inzichtelijk is. Zo kunnen advertenties met een druk op de knop aangezet of aangepast worden, of kunnen er direct advertenties ingezet worden op andere zoekwoorden. Zo kan er effectief gestuurd worden op resultaat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

 

NEEM CONTACT OP