“Bij een goede online strategie kunnen verkopen of leads vergroot worden tegenover een positieve return on investment. Maar de kracht van advertising gaat verder dan dat alleen.”

Online adverteren draait om het bereiken van de juiste gebruiker met de juiste boodschap. Bij een goede implementatie hiervan kunnen verkopen of leads vergroot worden tegenover een positieve return on investment. Maar de kracht van advertising gaat verder dan dat alleen.

Door het inzetten van verschillende kanalen kan er gewerkt worden aan een grotere zichtbaarheid, naamsbekendheid en loyaliteit. Aan de hand van doelstellingen stellen wij een plan van aanpak op, adviseren we over de in te zetten kanalen, en belangrijker nog, voeren we het van A tot Z uit.

Onze Advertising diensten

Het gebruik van advertenties in de zoekmachine van Google is in veel gevallen het eerste dat ingezet zal worden bij een online strategie. Het kent namelijk een aantal voordelen die erg goede resultaten kunnen opleveren.

Bing, de zoekmachine van Microsoft, is in Nederland redelijk een ondergeschoven kindje. De verklaring hiervoor is simpel, het gebruik van Bing is in Nederland beperkt, en levert bij lange na niet de grote volumes op zoals in Google. Echter betekent dit niet dat Bing niet belangrijk kan zijn, want de voordelen van het adverteren in Bing zijn identiek aan die van Google.

Bent u een vereniging of stichting met een ANBI of SBBI status? Dan kunt u deelnemen aan het zogenaamde Google Ad Grant programma. Dit biedt non-profitorganisaties de mogelijkheid om producten van Google gratis te gebruiken, waaronder het adverteren in Google AdWords. En ja, u leest het goed, helemaal gratis. Dit kan u helpen om bijvoorbeeld nieuwe vrijwilligers of donateurs te vinden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

 

NEEM CONTACT OP