• Bel ons

 • Video- & Display Advertising

  Vergroot uw bereik met video- of display advertenties

  Iemand zei ons ooit dat tegenwoordig tv's gebruikt worden als radio. En mobiele telefoons als tv. Door de enorme toename aan populaire YouTube kanalen en andere video content kijken meer en meer mensen alleen nog online tv of video's. Een uitgelezen mogelijkheid dus om uw doelgroep te bereiken, met veel verschillende opties. Wist u bijvoorbeeld dat u in YouTube kunt adverteren, en alleen betaalt wanneer iemand ten minste 30 seconden van uw reclamevideo bekijkt?

  Samen gaan we ervoor u een voorloper te maken in uw branche

  1.

  Doelstellingen & verwachtingen

  Graag horen we wat uw doelstellingen en verwachtingen zijn. Ook vertellen wij graag wat u van een samenwerking met ons kunt verwachten.

  2.

  Bepalen van de juiste strategie voor video- & display

  Er zijn verschillende manieren om uw doelgroep te bereiken via video- of display. Afhankelijk van uw doelstellingen bepalen we de beste manier.

  3.

  Opzet & doorspreken campagnes

  Zodra de advertenties klaar staan nemen we deze graag nog een keer met u door. Zodat u precies op de hoogte bent wie we gaan bereiken, waarom we deze mensen gaan bereiken en met welke boodschap. Zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt.

  4.

  Advertenties live

  Na de livegang houden we u op de hoogte van de resultaten met regelmatige updates. Maar ook krijgt u zelf direct inzicht in het resultaat, zodat u deze op elk gewenst moment kunt bekijken.

  5.

  Rapportage & evaluatie

  Ten slotte ontvangt u elke nieuwe maand een rapportage met een eenvoudig overzicht van de resultaten van verleden maand. Deze bespreken we graag met u, om te zien wat er goed gaat, maar vooral om de vervolgstappen te bepalen. Als laatste komen we graag elk kwartaal bij u langs om gezellig bij te kletsen, maar ook om de vervolgstrategie te bepalen.

  Gratis Google Ads account scan of marktanalyse
  Ontdek uw verbeterpunten of kansen

  [recaptcha]

  "
  Hoe het gebruik van externe weerdata de business van Aviclaim vergrootte
  10% meer omzet dankzij het koppelen van externe weerdata aan Google AdWords