• Bel ons

 • Social Advertising

  Bereik de in potentie meest waardevolle persona’s via sociale kanalen

  Laat nieuwe gebruikers kennis maken met uw product of service en verhoog uw omzet. De kracht van sociale kanalen als Facebook of Instagram is dat u heel gericht mensen kunt gaan bereiken met de juiste interesses of gedragingen. Bijvoorbeeld iemand nogmaals benaderen die op uw website is geweest. Of iemand bereiken die net terug is gekomen van vakantie, of iemand die houdt van sieraden of luxeartikelen. Combineer dit bijvoorbeeld met demografische gegevens als leeftijd, geslacht of woonplaats, en u kunt erg effectief uw doelgroep gaan bereiken.

  Samen gaan we ervoor u een voorloper te maken in uw branche

  1.

  Doelstellingen & verwachtingen

  Graag horen we wat uw doelstellingen en verwachtingen zijn. Ook vertellen wij graag wat u van een samenwerking met ons kunt verwachten.

  2.

  Bepalen van de juiste strategie voor sociale kanalen

  Sociale kanalen kunnen op verschillende manieren ingezet worden. Om bijvoorbeeld directe verkoop te stimuleren, maar ook om engagement en naamsbekendheid te vergroten. Afhankelijk van uw doelstellingen bepalen we hoe we advertenties het best in kunnen gaan zetten.

  3.

  Opzet & doorspreken campagnes

  Zodra de advertenties klaar staan nemen we deze graag nog een keer met u door. Zodat u precies op de hoogte bent wie we gaan bereiken, waarom we deze mensen gaan bereiken en met welke boodschap. Zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt.

  4.

  Advertenties live

  Na de livegang houden we u op de hoogte van de resultaten met regelmatige updates. Maar ook krijgt u zelf direct inzicht in het resultaat, zodat u deze op elk gewenst moment kunt bekijken.

  5.

  Rapportage & evaluatie

  Ten slotte ontvangt u elke nieuwe maand een rapportage met een eenvoudig overzicht van de resultaten van verleden maand. Deze bespreken we graag met u, om te zien wat er goed gaat, maar vooral om de vervolgstappen te bepalen. Als laatste komen we graag elk kwartaal bij u langs om gezellig bij te kletsen, maar ook om de vervolgstrategie te bepalen.

  Vraag een gratis marktonderzoek aan
  Kom erachter hoe u uw doelgroep het best kunt bereiken via sociale kanalen

  [recaptcha]

  "
  Hoe de juiste inzet van Facebook advertenties zorgde voor 100% meer likes
  Al na twee dagen waren de likes verdubbeld en had half Nederland de boodschap gezien