• Bel ons

 • SEO

  Verbeter uw organische posities in Google & vergroot uw business

  Door uw organische, of 'gratis' posities in Google te verbeteren kunt u profiteren van meer website bezoekers en omzet. In tegenstelling tot Google Ads, waar direct resultaat mee geboekt kan worden, kan het soms een tijdje duren voordat goede posities in Google behaald zijn. Maar als deze eenmaal behaald zijn kunt u over een lange periode profiteren van deze rankings, en uw business vergroten.

  Samen gaan we ervoor u een voorloper te maken in uw branche

  1.

  Doelstellingen & verwachtingen

  Graag horen we wat uw doelstellingen en verwachtingen zijn. Ook vertellen wij graag wat u van een samenwerking met ons kunt verwachten.

  2.

  Bepalen van de juiste SEO werkwijze

  Afhankelijk van uw doelstellingen en uw huidige posities in Google bepalen we de beste werkwijze om uw website beter vindbaar te maken in Google.

  3.

  Concreet blootleggen knel- en pijnpunten website

  We maken concreet inzichtelijk op welke gebieden uw website voor verbetering vatbaar is en vertellen u ook waarom. Zodat u begrijpt wat we doen, en ook waardevolle input kan leveren om samen uw website zo optimaal mogelijk te maken.

  4.

  Aan de slag

  We vertellen u precies wat we doen, én waarom we het doen. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste werkzaamheden.

  5.

  Rapportage & evaluatie

  Ten slotte ontvangt u elke nieuwe maand een rapportage met een eenvoudig overzicht van de resultaten van verleden maand. Deze bespreken we graag met u, om te zien wat er goed gaat, maar vooral om de vervolgstappen te bepalen. Als laatste komen we graag elk kwartaal bij u langs om gezellig bij te kletsen, maar ook om de vervolgstrategie te bepalen.

  Gratis Google Ads account scan of marktanalyse
  Ontdek uw verbeterpunten of kansen

  [recaptcha]

  "
  Hoe de inzet van proactieve chatbots leidde tot meer verkoop en hogere engagement
  Openingsratio tot 100% en een toename van omzet bij terugkerende bezoekers van 10%