• Bel ons

 • Google Ads

  Zet uw advertenties vandaag nog online

  Word gevonden wanneer klanten zoeken naar uw producten of diensten. En betaal alleen wanneer iemand op uw advertentie klikt en uw website bezoekt. Met Google Ads advertenties boekt u direct resultaat en kunt u elk gewenst budget inzetten. Van duizenden euro's per maand tot een paar tientjes. Werkt het goed zijn er vaak veel uitbreidingsmogelijkheden om uw omzet verder te laten toenemen, maar lukt het niet, kunt u direct weer stoppen.

  Samen gaan we ervoor u een voorloper te maken in uw branche

  1.

  Doelstellingen & verwachtingen

  Graag horen we wat uw doelstellingen en verwachtingen zijn. Ook vertellen wij graag wat u van een samenwerking met ons kunt verwachten.

  2.

  Bepalen van de juiste Ads strategie

  Afhankelijk van uw doelstellingen bepalen we de beste strategie om uw specifieke doelgroep te bereiken.

  3.

  Opzet & doorspreken van campagnes

  Zodra we de campagnes klaar hebben staan bespreken we deze graag met u. Zodat u precies weet wanneer de advertenties vertoond gaan worden, maar ook bijvoorbeeld met welke teksten. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

  4.

  Advertenties live

  Na de livegang houden we u op de hoogte van de resultaten met regelmatige updates. Maar ook krijgt u zelf inzicht in de resultaten, zodat u deze op elk moment van de dag kunt bekijken.

  5.

  Rapportage & evaluatie

  Ten slotte ontvangt u elke nieuwe maand een rapportage met een eenvoudig overzicht van de resultaten van verleden maand. Deze bespreken we graag met u, om te zien wat er goed gaat, maar vooral om te bepalen hoe we de campagnes verder kunnen optimaliseren. Als laatste komen we graag elk kwartaal bij u langs om gezellig bij te kletsen, maar ook om de vervolgstrategie te bepalen.

  Gratis Google Ads account scan of marktanalyse
  Ontdek uw verbeterpunten of kansen

  [recaptcha]

  "
  Hoe Fournituren de grootste speler in Nederland werd
  Al na 3 maanden een omzettoename van 10%, tot aan 60% na anderhalf jaar